הכירו את כאמל שהלא, מחנך השנה של ארגוני הנוער בשיתוף משרד החינוך, רכז סניף בארגון הצופים הקתוליים, בעיר חיפה. כאמל התחיל את דרכו כחניך בשבט הראשון בארץ של הצופים הקתולים בחיפה ומאז הוא פועל בארגון בתפקידים שונים. כיום הוא מרכז ביד רמה את הסניף בו גדל. כאמל הוא רכז פעילות אחראי, מסור ואיכפתי הוא מוביל […] 25.05.2022 | מאת:funia
הכירו את כאמל שהלא, מחנך השנה של ארגוני הנוער בשיתוף משרד החינוך, רכז סניף בארגון הצופים הקתוליים, בעיר חיפה.
כאמל התחיל את דרכו כחניך בשבט הראשון בארץ של הצופים הקתולים בחיפה ומאז הוא פועל בארגון בתפקידים שונים. כיום הוא מרכז ביד רמה את הסניף בו גדל.
כאמל הוא רכז פעילות אחראי, מסור ואיכפתי הוא מוביל את הפעילות בסניף ברוח חיובית ובחיוך, מתוך תפישה שזו הדרך להגיע להצלחה. כאמל מסייע תמיד למדריכים הפועלים בסניף ומקדם אותם לעשות את עבודתם החינוכית בצורה הטובה ביותר. בנוסף לפעילותו בסניף, כאמל מקדם מטרות ופרויקטים שונים בארגון כולו.
כאמל הוא אישיות לדוגמא עבור החניכים והמדריכים, הוא תורם לזולת ככל יכולתו ומלבד פעילותו בארגון הוא גם חובש בכיר במד"א. הוא מחנך מסור ביותר, ומהווה דמות המשדרת לחניכיו אחריות, השראה והמון ידע. כאמל מבצע כל משימה על הצד הטוב ביותר ותמיד בשמחה וברצון.