הכירו את יועד ענתבי, מחנך השנה של ארגוני הנוער בשיתוף משרד החינוך, רכז העיר נתיבות ומנהל אזור הנגב המערבי בחוגי הסיירות של קק"ל יועד פעיל ומתנדב בקהילה כבר מגיל צעיר. לאחר שירותו הצבאי חזר לנתיבות, העיר בה למד בישיבה והחליט לקבוע בה את ביתו. לפני כ7 שנים הצטרף כמדריך ורכז לחוגי הסיירות בעיר. יועד מסור […] 25.05.2022 | מאת:funia
הכירו את יועד ענתבי, מחנך השנה של ארגוני הנוער בשיתוף משרד החינוך, רכז העיר נתיבות ומנהל אזור הנגב המערבי בחוגי הסיירות של קק"ל
יועד פעיל ומתנדב בקהילה כבר מגיל צעיר. לאחר שירותו הצבאי חזר לנתיבות, העיר בה למד בישיבה והחליט לקבוע בה את ביתו. לפני כ7 שנים הצטרף כמדריך ורכז לחוגי הסיירות בעיר. יועד מסור כל כולו לקהילה בה הוא חי ולעשייה למען האחר. הוא עושה כל זאת תוך מתן דוגמא אישית ורתימת הנוער והמדריכים סביבו להעניק ממרצם ויכולותיהם לסביבתם הקרובה והרחוקה.
ליועד יש חזון ברור – לחזק את הקהילה בנתיבות בפרט וקהילת הנגב המערבי בכלל ולתרום להן בכל דרך אפשרית. יועד מנצח על צוות מדריכים שמחנכים דרך השטח בכל שבוע 100 מילדי נתיבות. הוא מוביל את האזור למשימות חשובות התורמות ללכידות החברתית ולהתמודדות עם משברים חברתיים משמעותיים.
יועד מצליח לעורר השראה בקרב מקביליו ובקרב הרכזים והמדריכים שפועלים יחד בסניפו. רבים בנתיבות ומחוצה לה, מנסים ללמוד מהצלחתו. הוא הצליח למצב את חוגי הסיירות בנתיבות כארגון מוביל, בעל מעמד חשוב ומשמעותי בתחום החינוך דרך השטח, הכרת הטבע והסביבה וההתנדבות והביא את נחל בוהו למעמד של אתר טבע מוכר ומוערך בקרב הקהילה.
לצד פעילותו בחוגי הסיירות של קק"ל, יועד מתנדב מתמיד ב"ידידים", במשמר האזרחי, בשירות מילואים, במד"א ובאיחוד הצלה.
יועד תורם ללכידות, למפגשים ולאחדות בין אוכלוסיות שונות בחברה הישראלית. את כל זאת עושה יועד בצניעות, בחיוך מבויש ובענווה.